vineri, 23 aprilie 2010

SANATATE CU ACAI

Daca ai incercat dieta dupa dieta dupa dieta dupa dieta si inca nu reusesti sa pierzi din greutate, probabil ca NU este VINA TA. Daca ai incercat tot ce ai auzit la televizor si citit reviste, dar fara niciun rezultat, sau numarul kilogramelor tale jongleaza in sus si in jos ca un yo-yo ca urmare a diferitelor diete si pastiile pe care le-ai luat, fructele de Acai pot fi Solutia!

Dacă ti-ai reprosat mereu ca esti lenesa si nu ai suficienta vointa, asta nu inseamna ca trebuie sa te dai batuta si sa te justifici spunandu-ti “se trage din familie”. Ai putea in schimb sa scapi de aceste probleme si sa te bucuri din nou de viata, de corpul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna!
Crede-ma! Dacă vrei să ai un corp sanatos, sa scapi de kilogramele in plus,sa fii energic si sa poti purta din nou blugii tai favoriti, pierderea greutatii nedorite cu ajutorul acestui secret din Brazilia, este drumul pe care trebuie sa-l urmezi: Nu te mai infometa si nu mai da banii pe produse “minune” de slabit! Poti sa slabesti fara chinuri: cu o alimentatie sanatoasa, Acai si putina miscare.
Ce este Acai?
Fructele de Acai au creat o adevarata isterie in randul americanilor dupa ce au fost laudate in mai multe randuri in diferite show-uri de televiziune cunoscute precum “Oprah Winfrey Show” si “Rachael Ray Show” sau au aparut pe posturile NBC, ABC , CBS, etc.Aceste fructe de culoare mov, cresc doar in palmierii din padurea amazoniana si sunt bine-cunoscute in lumea intreaga datorita cantitatii impresionante de antioxidanti pe care o detin. Acestia ajuta la inlocuirea toxinelor din corp cu vitamine si minerale importante.(toxinele cauzeaza imbatranirea corpului, deoarece acesta trebuie sa lupte cu ele, astfel riscand sa te imbolnavesti mult mai usor).
Fructele de Acai includ fibra alimentare, vitaminele B1, B2, B3, vitamina C, vitamina E, Omega 3, Omega 6 si Omega 9, calciu, potasiu si multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A TRAI BIO NU ESTE UN MOFT – E O NECESITATE !