duminică, 25 aprilie 2010

PRODUSE VEDETA

Produse vedeta
Gel antireumatic cu efect de incalzire “Puterea Ursului” cu plante BIO Kräuter
Contine extracte din: frunza de vita-de-vie, castan, melisa, ginseng, menta, musetel, hamei, valeriana, coada soricelului, vasc si fenicul.Psihotonic si antidepresiv prin continutul de extract de Ginseng, antispastic prin continutul de extract de fenicul, imbunatateste circulatia sangvina prin extractele de vita-de-vie. Antiinflamator datorita combinatiei de menta si eucalipt, este indicat a se aplica prin masare usoara pana la absorbtia gelului. Nu va fi aplicat in zona occipitala si pe toracele anterior ( zona cardiaca)…
Contine extracte din: frunza de vita-de-vie, castan, melisa, ginseng, menta, musetel, hamei, valeriana, coada soricelului, vasc si fenicul.
Psihotonic si antidepresiv prin continutul de extract de Ginseng, antispastic prin continutul de extract de fenicul, imbunatateste circulatia sangvina prin extractele de vita-de-vie. Antiinflamator datorita combinatiei de menta si eucalipt, este indicat a se aplica prin masare usoara pana la absorbtia gelului. Nu va fi aplicat in zona occipitala si pe toracele anterior ( zona cardiaca).
Diuretic si detoxifint prin extractul de fenicul, util in gonartroze.
Prin continutul de ginseng, ajuta la diminuarea stresului premenstrual, iar in menopauza reduce simptomele neplacute date de fluctuatiile hormonale;tonifica epiderma, diminuiaza oboseala.
Avand in vedere efectul de incalzire locala, relaxarea musculara si cresterea vascularizatiei in zona aplicata, este indicat varstnicilor indiferent de anotimp, celorlalte persoane in sezonul rece.
Pentru a obtine un efect benefic imediat se recomanda asocierea acestuia fie cu gelul antireumatic “Gheara dracului” fie cu “Barba tatei”(produsul Gheara dracului reduce durerea aproape instantaneu,iar produsul barba tatei reduce contractura musculara).
Nu este indicata utilizarea acestui produs de catre gravide in primele 4 luni de sarcina,apoi cu prudenta.
Pentru a obtine un efect benefic de durata si pentru a creste mobilitatea arti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A TRAI BIO NU ESTE UN MOFT – E O NECESITATE !