vineri, 7 ianuarie 2011

OMEGA 3

Capsulele Omega 3 Fish Oil regleaza nivelul de colesterol in organism, fiind recomandat in hipertrigliceridemii, preventia tulburarilor cardiace si managementul tensiunii arteriale.Recipientul contine 60 de capsule gelatinoase .

Beneficii

Omega 3 scade incidenta accidentelor cardiovasculare, reduce nivelul grasimilor si al colesterolului, ajuta la mentinerea elasticitatii peretilor vasculari, contribuie la buna functionare a sistemului nervos si a sistemului imunitar.

Efecte

Capsulele Omega 3 Fish Oil oferanecesarul de acizi grasi omega-3, previne aparitia racelilor frecvente si a gripelor in cazul personelor cu un sistem imunitar slabit.Omega 3 este un suport pretios pentru articulatii, artere si pentru prevenirea bolilor de inima.Se recomandauna capsula gelatinoasape zi. Preferabil a se consuma in timpul mesei. Se recomandadoar persoanelor incepând de la vârsta de 15 ani. Nu depasiti portia zilnicarecomandata.Tratament pt 2 luni  intr-o singura cutie .Pt a deveni partener completati formularul de inscriere fara a avea nici o implicatie .
Pret Client BIO39.99 LEI
Pret Partener:31.99 LE
I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A TRAI BIO NU ESTE UN MOFT – E O NECESITATE !